Engleski MAX 3 kurs (online ili klasična nastava)

ENGLESKI MAX 3 kurs

engleski max 3

Programi napravljeni po potrebama vaše firme!

Novo u ponudi EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema: ENGLESKI MAX 3 kurs, posebno osmišljen program jezičke obuke za brzo ovladavanje veštinama poslovne komunikacije na engleskom jeziku i unapređenje opšteg poznavanja engleskog jezika.

Program predstavlja kombinaciju 3 kursa engleskog u jednom (opšti + poslovni + konverzacijski), čime se istovremeno radi na razvoju kompetencija i veština koje su neophodne kako biste uspešno komunicirali na engleskom jeziku, kako u svakodnevnim situacijama, tako i u poslovnom okruženju.


Naučite da koristite strani jezik na sastancima, prezentacijama,
pisanoj komunikaciji i ostalim poslovnim situacijama!


Program ENGLESKI MAX 3 obuhvata:

ČASOVE OPŠTEG ENGLESKOG JEZIKA – zasnivaju se na razvoju sve četiri jezičke kompetencije (čitanje, pisanje, slušanje i govor).

ČASOVE POSLOVNOG ENGLESKOG JEZIKA – zasnivaju se na osposobljavanju polaznika za samopouzdano pismeno i usmeno izražavanje na poslovnim sastancima, seminarima, konferencijama, putovanjima, ali i u svakodnevnom radu sa kolegama i klijentima.

ČASOVE KONVERZACIJE – zasnivaju se isključivo na razvoju veštine usmenog izražavanja.

DEO NAŠE REFERENTNE LISTE:

Referentna lista EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema
Referentna lista EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema

Pogledajte našu kompletnu REFERENTNU LISTU klikom na NAŠI KLIJENTI

Povećajte efikasnost i profitabilnost!

Iskoristite sve prednosti rada u grupi, uz individualni pristup u nastavi, usklađen sa vašim potrebama:

 • kroz razgovor i diskutovanje sa ostalim polaznicima, sve teme na času će postati realnije, bliže i stavljene u kontekst
 • slušaćete druge polaznike, uočavati njihove greške i ispravljati iste u svom izlaganju, a one korisne izraze i nove konstrukcije koje čujete ćete i sami primenjivati odmah
 • učestvovaćete u igricama, kvizovima i takmičenjima, kroz koje ćete vežbati i koristiti sve one reči, izraze i gramatička pravila koja učite tokom nastave
 • radićete u grupi, ali ćete imati mentorsku nastavu kroz pažljivo praćenje profesora koji vam prilagođava aktivnosti i prati rad svakog pojedinca u grupi

Budite i Vi jedan od mnogih klijenata sa naše referentne liste koji su nam poklonili svoje poverenje i na pravi način uložili u svoje znanje.

Razmišljate gde da investirate? Investirajte u znanje! Primenjivo znanje.

OBIM KURSA:

1
podnivo/nivo
 
<br>
PREPORUČENO TRAJANJE:
oko
10
nedelja
 
  
AKCIJSKA CENA - ZIMA 2024:

199€
već od

  

  Kontaktirajte nas!

  Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

  *Klikom na dugme POŠALJI, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

  Ili nas pozovite:

  Vida Dikić
  direktorka za nastavu

  Pogledajte i ostale kurseve iz naše ponude kurseva za firme i preduzeća!