KONVERZACIJSKI BIZ kurs(online ili klasična nastava)

KONVERZACIJSKI BIZ kurs

individualni kursevi

Programi napravljeni po potrebama vaše firme!

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem u svojoj bogatoj ponudi ima i KONVERZACIJSKE BIZ kurseve engleskog jezika, čiji je cilj da uvežbavaju isključivo govornu veštinu polaznika, i to na teme posla i poslovanja. Budući da kurs predstavlja kombinaciju najpotrebnijih tema i jezičkih veština kada je u pitanju komunikacija na engleskom jeziku u poslovnom okruženju, sadržaj obrađivan tokom kursa je potpuno praktičan i primenljiv na radnom mestu.

Bez obzira da li se radi o nižem ili višem nivou znanja, konstantna konverzacija tokom časova doprineće brzom oslobađanju u govoru i povećanju sigurnosti i samouverenosti kod polaznika kada komuniciraju na engleskom jeziku.

Šta obuhvata KONVERZACIJSKI BIZ kurs?

KONVERZACIJSKI BIZ kurs obuhvata različite segmente i veštine poslovne komunikacije:

 • KONVERZACIJU I DEBATOVANJE na teme poslovanja, radnog mesta, radnih obaveza, uslova rada, odnosa među zaposlenima i sl.
 • SIMULACIJE različitih poslovnih situacija, iz realnog poslovnog okruženja
 • DRŽANJE PREZENTACIJA na engleskom jeziku uz primenu tehnika za razbijanje treme
 • PROŠIRENJE fonda reči

Akcenat je, samim tim, isključivo na konverzaciji, uz neophodan osvrt na bitne gramatičke jedinice, kako bi izražavanje bilo pravilno. Teme koje se obrađuju na KONVERZACIJSKIM BIZ kursevima engleskog jezika su potpuno aktuelne i mogu se prilagoditi konkretnim interesovanjima polaznika ili specifičnostima njihovog radnog mesta.

Naučite da koristite strani jezik na sastancima, prezentacijama, pisanoj komunikaciji i ostalim poslovnim situacijama!

Ponekad, uprkos dobrom poznavanju i gramatike i leksike nekog jezika, nedostaje adekvatna prilika da primenimo to znanje u svakodnevnoj konverzaciji. Sada imate priliku da vežbate sa našim profesionalno obučenim profesorskim kadrom koji će se pobrinuti da usvojite pravilan izgovor, srušite jezičke barijere i razvijete svoju govornu veštinu do zavidnog nivoa, kojim ćete, pre svih, vi sami biti zadovoljni.

Kako bi se obezbedilo što kvalitetnije održavanje nastave u skladu sa standardima EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema, stručni supervizori i direktor za nastavu obavljaju stalni monitoring i imaju direktan uvid u tok kursa i napredak polaznika.

DEO NAŠE REFERENTNE LISTE:

Referentna lista EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema
Referentna lista EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema

Pogledajte našu kompletnu REFERENTNU LISTU klikom na NAŠI KLIJENTI

EQUILIBRIO METOD: BRZO, URAVNOTEŽENO, TRAJNO! GRUPNA NASTAVA PO MERI SVAKOG POJEDINCA!

Povećajte efikasnost i profitabilnost!

Iskoristite sve prednosti rada u grupi, uz individualni pristup u nastavi, usklađen sa vašim potrebama:

 • kroz razgovor i diskutovanje sa ostalim polaznicima, sve teme na času će postati realnije, bliže i stavljene u kontekst
 • slušaćete druge polaznike, uočavati njihove greške i ispravljati iste u svom izlaganju, a one korisne izraze i nove konstrukcije koje čujete ćete i sami primenjivati odmah
 • učestvovaćete u igricama, kvizovima i takmičenjima, kroz koje ćete vežbati i koristiti sve one reči, izraze i gramatička pravila koja učite tokom nastave
 • radićete u grupi, ali ćete imati mentorsku nastavu kroz pažljivo praćenje profesora koji Vam prilagođava aktivnosti i prati rad svakog pojedinca u grupi

Budite i Vi jedan od mnogih klijenata sa naše referentne liste koji su nam poklonili svoje poverenje i na pravi način uložili u svoje znanje.

Razmišljate gde da investirate? Investirajte u znanje! Primenjivo znanje.

OBIM KURSA:

1
podnivo/nivo
 
<br>
PREPORUČENO TRAJANJE:
oko
10
nedelja
 
  
AKCIJSKA CENA - ZIMA 2024:

199€
već od

  

  Kontaktirajte nas!

  Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

  *Klikom na dugme POŠALJI, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

  Ili nas pozovite:

  Vida Dikić
  direktorka za nastavu

  Pogledajte i ostale kurseve iz naše ponude kurseva za firme i preduzeća!