O NAMA

O nama

o nama

Od 2000. otvaramo vrata sveta…

Visokokvalitetni kursevi, moderne metode nastave, odlični tehnički uslovi i opremljenost, neprekidno usklađivanje programa školovanja sa razvojem tržišta, samo su neki od razloga da nam ukažete svoje poverenje.

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem jedna je od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji Beograda i Srbije.

Više od 20 godina tradicionalno izvodimo visokokvalitetnu nastavu firmama, preduzećima, kompanijama, korporacijama najrazličitijih delatnosti, ambasadama i njihovim predstavništvima, bankama, osiguravajućim kućama, državnim institucijama itd.

Metod rada u EQUILBRIO – Obrazovni sistemu je brižljivo osmišljen konverzacijski metod sa primenom individualnog pristupa u radu, sa fokusom na specifične potrebe svakog polaznika. Već od početnog nivoa nastava se izvodi na stranom jeziku radi brzog napredovanja,

DEO NAŠE REFERENTNE LISTE:

Referentna lista EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema
Referentna lista EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema

Pogledajte kompletnu listu naših dosadašnjih klijenata klikom na NAŠI KLIJENTI

Predavači u EQUILIBRIO – Obrazovnom sistemu su diplomirani profesori jezika koji vam uz savremene nastavne metode, rečnike, literaturu i audio materijale pružaju visokokvalitetnu nastavu stranog jezika.

Odlikuje ih velika motivacija, kreativnost i predanost svom pozivu. Redovno pohađaju seminare i treninge iz oblasti metodike nastave u cilju usvajanja i primene najsavremenijih metoda u nastavi stranih jezika i članovi su mnogobrojnih udruženja i asocijacija iz oblasti stranih jezika.

Pored korporativnih kurseva, našu ponudu kurseva za fizička lica, smo prilagodili svim uzrasnim grupama, počev od najmlađih polaznika od dve i po godine do polaznika koji pripadaju trećem dobu.

Najpopularniji programi obuke iz naše ponude:

kursevi-u-ponudi
ponuda kurseva

U svojoj bogatoj ponudi imamo opšte i specijalizovane kurseve stranih jezika, među kojima su PREMIUM kursevi engleskog, nemačkog, španskog i italijanskog jezika, Konverzacijski kursevi engleskogkurs Engleski MAX 3, Kurs poslovnog Engleskog, kao i Pripremne kurseve za polaganje FCE, CAE, CPE, TOEFL i IELTS ispita.

Poseban deo EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema čini sektor EQUILIBRIO KIDS, koji organizuje kurseve stranih jezika za decu predškolce osnovce i EQUILIBRIO Teen akademija, koja organizuje kurseve za srednjoškolce.

Za sve one koji ne žele da pohađaju grupnu nastavu, u ponudi su i Individualni kursevi engleskog, nemačkog, italijanskog, španskog, francuskog, ruskog, norveškog i švedskog jezika.

Svi polaznici naših kurseva dobijaju jedinstvenu pismenu Garanciju kavliteta usluge i zvanični sertifikat.

Pogledajte našu ponudu Kurseva za firme i preduzeća