O NAMA

O nama

o nama

20godina smo vaš izbor!

Visokokvalitetni kursevi, moderne metode nastave, odlični tehnički uslovi i opremljenost, neprekidno usklađivanje programa školovanja sa razvojem tržišta, samo su neki od razloga da nam ukažete svoje poverenje.

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem jedna je od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda.

U EQUILIBRIO – Obrazovnom sistemu rade diplomirani profesori jezika koji vam uz savremene nastavne metode, rečnike, literaturu i audio materijale pružaju visokokvalitetnu nastavu stranog jezika. Odlikuje ih velika motivacija, kreativnost i predanost svom pozivu. Prate vas sve vreme u procesu učenja i uvek su vam na usluzi.

Redovno pohađaju seminare i treninge iz oblasti metodike nastave u cilju usvajanja i primene najsavremenijih metoda u nastavi stranih jezika. Mnogi od njih su licencirani od strane British Council-a za održavanje TKT kurseva, kurseva iz metodike nastave stranih jezika kojim se stiče praktično znanje za rad u učionici.

Često su angažovani kao simultani i konsekutivni prevodioci na brojnim domaćim i inostranim konferencijama i kongresima. Članovi su mnogobrojnih udruženja i asocijacija iz oblasti stranih jezika: Društvo Hispanista Srbije, Udruženje prevodilaca Srbije, ELTA (English Language Teachers’ Association), IATEFL (International Association of Teachers of English as a Foreign Language), Asociación de profesores de ELE (español como lengua extranjera i mnoge druge.)

Dodatne karakteristike koje odlikuju upravo Programe jezičke obuke za pravna lica jesu i:

INTERAKCIJA – Naš pristup učenju jezika je interaktivan i bazira se isključivo na stalnoj komunikaciji na stranom jeziku. Od momenta kada čas počne, svaka komunikacija je na ciljnom jeziku. Naš cilj je da vi usavršite svoje znanje jezika i da se kroz interakciju na časovima oslobodite treme i straha od pravljenja grešaka, jer greške su neizbežan deo procesa učenja. Cilj je da vas što više uključimo u proces usvajanja jezika, a da vas to ne ometa ni u poslovnim, ni u privatnim obavezama.

MOTIVISANI PROFESORI – Garantujemo vam stručan kadar, diplomirane filologe koji su prošli brojne obuke za izvođenje nastave u kompanijama, za poslovne ljude u njihovom okruženju. Naši profesori su poletni, vedri, posvećeni i izuzetno stručni, i potpuno su spremni da se prilagode vama i vašem okruženju.

KVALITETNI MATERIJALI – Nastavni materijal zavisi od vrste kursa koju odaberete. Ono što vam garantujemo je prilagođenost materijala vašoj profesiji, udžbenike renomiranih izdavača u oblasti učenja stranih jezika (Oxford, Cambridge, Macmillan, Longman, Edelsa, Edinumen, Klett, Hueber…), kao i dodatne interaktivne materijale koje ćete dobijati tokom kursa, a koji su neizostavna podrška procesu usvajanja jezika.

ATMOSFERA NA ČASU – Rad na času je potpuno prilagođen vama, i to ne samo kada je reč o materijalu i programu, već i kada je reč o atmosferi na časovima. Naši profesori vrlo dobro znaju kada se časovi održavaju (najčešće posle radnog vremena) i koliko ste opterećeni svojim obavezama, tako da će vam časovi biti prava oaza lepog raspoloženja i prijatne atmosfere, što doprinosi stvaranju idealnih uslova za usvajanje stranog jezika.

SUPERVIZIJA NASTAVE – U cilju izvođenja visokokvalitetne nastave tokom trajanja kursa, poštovanja visokih nastavnih i obrazovnih normi prilagođenih evropskim standardima, kao i stalne procene napretka polaznika radi ispunjenja očekivanih ciljeva, svi polaznici EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema biće konstantno evaluirani od strane stručnih supervizora za kvalitet nastavnog procesa.

NASTAVA NA TERITORIJI CELE REPUBLIKE SRBIJE – IN HOUSE Programe jezičke obuke možemo da organizujemo u: Beogradu, Novom Sadu, Pančevu, Zrenjaninu, Subotici, Vršcu, Sremskoj Mitrovici, Somboru, Smederevu, Požarevacu, Kragujevcu, Kraljevu, Lazarevcu, Jagodini, Šapcu, Užicu, Novom Pazaru i Nišu.

Pogledajte našu ponudu IN HOUSE kursevi za firme i preduzeća.

U kriznim vremenima, kao što je ovo, jedina sigurna investicija je znanje!

Pravo je vreme da svojim zaposlenima osigurate bolju budućnost.