Individualni kursevi stranih jezika(klasična ili online nastava)

Individualni kursevi stranih jezika

individualni kursevi

Programi napravljeni po potrebama vaše firme!

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem organizuje individualne časove stranih jezika, nemenjeni svim menadžerima i korporativnim klijentima koji žele potpunu fleksibilnost termina, tempo rada usklađen sa obavezama koje imaju, i nastavni plan i program skrojen isključivo prema njihovim potrebama.

Individualni kursevi stranih jezika organizuju se prema konkretnim potrebama polaznika. Preciznim ulaznim testiranjem određuje se nivo predznanja iz stranog jezika, a na osnovu needs analysis testa, kao i usmenog intervjua utvrđuju se specifične potrebe polaznika. Nakon toga pristupa se kreiranju nastavnog plana i programa sa ciljem da se polazniku omogući što brži napredak, odnosno, konkretni i brzo primenljivi rezutati, kako u svakodnevnom, tako i u poslovnom okruženju.

Sve vrste kurseva koje EQUILIBRIO – Obrazovni sistem ima u svojoj ponudi, moguće je organizovati kao individualnu nastavu.

Na individualnim časovima, a obzirom da se profesor posvećuje isključivo jednom polazniku, može se raditi na usmenoj i pisanoj korespondenciji, prezentacijama, veštinama vođenja sastanaka, pregovoranja i svim drugim aspektima uspešnog poslovanja ili onim koji su predmet interesovanja polaznika programa.

Naučite da koristite strani jezik na sastancima, prezentacijama, pisanoj komunikaciji i ostalim poslovnim situacijama!

U izvođenju individualne nastave stranih jezika, EQUILIBRIO – Obrazovni sistem primenjuje iskustva evropskih stručnjaka iz ove oblasti, bazirajući metode učenja stranih jezika na komunikativnom pristupu, koji polaznika kursa usmerava da sva svoja znanja koristi, pre svega, pri usmenom izražavanju. Naravno, da bi proces učenja stranog jezika bio potpun, ne zanemaruju se ni ostale jezičke kompetencije: razumevanje pročitanog teksta, razumevanje odslušanog teksta i pismeno izražavanje.

Povećajte efikasnost i profitabilnost!

Visokokvalitetne individualne kurseve za korporativne klijente izvode izuzetno stručni i kvalifikovani predavači sa bogatim višegodišnjim iskustvom u radu, služeći se metodama najeminentnijih izdavača razvijenim od strane tima uglednih svetskih profesora i lingvista.

Budite i Vi jedan od mnogih klijenata sa naše referentne liste koji su nam poklonili svoje poverenje i na pravi način uložili u svoje znanje.

U kriznim vremenima, kao što je ovo, jedina sigurna investicija je znanje!

Pravo je vreme da svojim zaposlenima osigurate bolju budućnost.

NASTAVNI FOND:

40
školskih časova
 

PREPORUČENO TRAJANJE:

10
nedelja
 
  
CENA:

548€
već od

  

  Kontaktirajte nas!

  Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

  *Klikom na dugme POŠALJI, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

  Ili nas pozovite:

  Vida Dikić
  direktorka za nastavu