Tailor made kurs(online ili klasična nastava)

TAILOR MADE kurs

Taylor made

Programi napravljeni po potrebama vaše firme!

Iz ponude koju EQUILIBRIO – Obrazovni sistem ima za pravna lica, posebno izdvajamo TAILOR MADE kurseve stranih jezika100% skrojene po meri konkretnih potreba profesije klijenta za koga se nastava organizuje. Na samom početku, vrši se detaljno skeniranje potreba radnog mesta svakog zaposlenog u vašoj firmi, sektora u kome zaposleni radi i svakodnevnih aktivnosti koje obavlja na poslu, na srpskom i na stranom jeziku, i u skladu sa tim se izrađuje posebno dizajniran nastavni plan i program.

Osim  toga, naš profesorski kadar će posebnim metodama precizno utvrditi kojim jezičkim jedinicama se treba posebno posvetiti i koje treba posebno uvežbavati. Na TAILOR MADE tipu kursa profesori-mentori se ne ograničavaju na korišćenje jednog udžbenika, već se materijali kombinuju u zavisnosti od vaših potreba i dobijaju se na svakom času.

Naučite da koristite strani jezik na sastancima, prezentacijama,
pisanoj komunikaciji i ostalim poslovnim situacijama!

Napredovanje polaznika na ovoj vrsti kursa je zagarantovano u vrlo kratkom roku, jer se pažnja posvećuje onim jezičkim jedinicama koje stvaraju najveću prepreku u komunikaciji na stranom jeziku.

TAILOR MADE kurseve stranih jezika organizujemo za kompanije iz najrazličitijih sektora poslovanja i moguće ih je prilagoditi svakoj oblasti poslovanja (bankarstvo i finansije, mediji i izdavaštvo, državne i gradske institucije, marketing, turizam i hotelijerstvo, farmaceutika, IT, tekstilna i modna industrija, naftna i gasna industrija, duvanska industrija, industrija nameštaja i dekoracije…).

DEO NAŠE REFERENTNE LISTE:

Referentna lista EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema
Referentna lista EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema

Pogledajte našu kompletnu REFERENTNU LISTU klikom na NAŠI KLIJENTI

EQUILIBRIO METOD: BRZO, URAVNOTEŽENO, TRAJNO! GRUPNA NASTAVA PO MERI SVAKOG POJEDINCA!

Povećajte efikasnost i profitabilnost!

Iskoristite sve prednosti rada u grupi, uz individualni pristup u nastavi, usklađen sa vašim potrebama:

 • kroz razgovor i diskutovanje sa ostalim polaznicima, sve teme na času će postati realnije, bliže i stavljene u kontekst
 • slušaćete druge polaznike, uočavati njihove greške i ispravljati iste u svom izlaganju, a one korisne izraze i nove konstrukcije koje čujete ćete i sami primenjivati odmah
 • učestvovaćete u igricama, kvizovima i takmičenjima, kroz koje ćete vežbati i koristiti sve one reči, izraze i gramatička pravila koja učite tokom nastave
 • radićete u grupi, ali ćete imati mentorsku nastavu kroz pažljivo praćenje profesora koji vam prilagođava aktivnosti i prati rad svakog pojedinca u grupi

Budite i Vi jedan od mnogih klijenata sa naše referentne liste koji su nam poklonili svoje poverenje i na pravi način uložili u svoje znanje.

Razmišljate gde da investirate? Investirajte u znanje! Primenjivo znanje.

OBIM KURSA:

1
podnivo/nivo
 

PREPORUČENO TRAJANJE:
oko
10
nedelja
 
  
AKCIJSKA CENA - ZIMA 2024:

199€
već od

  

  Kontaktirajte nas!

  Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

  *Klikom na dugme POŠALJI, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

  Ili nas pozovite:

  Vida Dikić
  direktorka za nastavu

  Pogledajte i ostale kurseve iz naše ponude kurseva za firme i preduzeća!