Home tuition nastava(klasična ili online nastava)

Home tuition nastava

Home tuition

Programi napravljeni po potrebama vaše firme!

Svim menadžerima, direktorima i vlasnicima kompanija, koji zbog prirode svog posla nisu u prilici da prisustvuju nastavi u EQUILIBRIO – Obrazovnom sistemu ili u svojoj kompaniji, u prilici smo da ponudimo posebnu vrstu obuke pod nazivom Home tuition. Nakon što odaberete program i vrstu kursa koji vas interesuje, a shodno slobodnom vremenu kojim raspolažete, moći ćete da se opredelite za rad sa profesorom u komforu svog sopstvenog doma.

Napredovanje polaznika na ovoj vrsti kursa je veoma brzo i neminovno, jer se pažnja posvećuje onim jezičkim jedinicama koje stvaraju najveću prepreku u komunikaciji na stranom jeziku.

Kursevi stranih jezika za preduzeća pomažu vašim zaposlenima
da postanu eksperti već danas!

Home tuition program obuke organizujemo za zaposlene u kompanijama iz najrazličitijih sektora poslovanja (bankarstvo i finansije, mediji i izdavaštvo, državne i gradske institucije, marketing, turizam i hotelijerstvo, farmaceutika, IT, tekstilna i modna industrija, naftna i gasna industrija, duvanska industrija, industrija nameštaja i dekoracije…).

U kriznim vremenima, kao što je ovo, jedina sigurna investicija je znanje!

Pravo je vreme da svojim zaposlenima osigurate bolju budućnost.

OBIM KURSA:

40
školskih časova
 

PREPORUČENO TRAJANJE:

10
nedelja
 
  
CENA:

581€
već od

  

  Kontaktirajte nas!

  Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

  *Klikom na dugme POŠALJI, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

  Ili nas pozovite:

  Vida Dikić
  direktorka za nastavu