Opšte informacije

Opšte informacije

ŠTA SU TO IN HOUSE KURSEVI STRANIH JEZIKA?

Imajući u vidu da je obrazovanje najznačajniji faktor razvoja naše zemlje, smatramo da je, kako na individualnom, tako i na korporativnom nivou, neophodno konstantno ulaganje u učenje i nova znanja. Osnovni preduslov za uspešno poslovanje svakog preduzeća je dobra komunikacija, a da biste komunicirali sa svetom, poznavanje engleskog i drugih stranih jezika je imperativ u savremenom poslovnom okruženju.

Ono što želimo da ponudimo vašem preduzeću nisu obični kursevi engleskog ili nekog drugog stranog jezika. EQUILIBRIO – Obrazovni sistem u mogućnosti je da vam ponudi IN HOUSE kurseve, specijalno kreirane prema vašim potrebama. Takođe vam garantujemo visokoobrazovane, stručne i profesionalne predavače, individualni pristup svakom od polaznika i apsolutno najmodernije metode učenja usaglašene sa svim normama Saveta Evrope.

U nastavi se koriste udžbenici vodećih svetskih izdavačkih kuća, kao što su: Oxford, Cambridge, Macmillan, Longman, Edelsa, Edinumen, Klett, Hueber…

Kursevi obuhvataju studije slučajeva iz oblasti biznisa (strategije komunikacije, veštine vođenja sastanaka, pregovaranja…), kao i konstantno uvežbavanje osnovnih jezičkih veština koje pomažu da polaznik bolje i efikasnije komunicira u profesionalnim i svakodnevnim situacijama, i obogaćuje rečnik iz različitih oblasti poslovanja. Kreiranjem situacija i uslova najbližih realnom poslovnom okruženju, vaši polaznici će na efikasniji način usvajati i primenjivati strani jezik.

IN HOUSE Programe jezičke obuke možemo da organizujemo u: Beogradu, Novom Sadu, Pančevu, Zrenjaninu, Subotici, Vršcu, Sremskoj Mitrovici, Somboru, Smederevu, Požarevacu, Kragujevcu, Kraljevu, Lazarevcu, Jagodini, Šapcu, Užicu, Novom Pazaru i Nišu.

KAKO IZGLEDAJU IN HOUSE KURSEVI?

1. MI DOLAZIMO KOD VAS
Činjenica je da savremeni čovek u svoj dnevni raspored teško uspeva da uvrsti dodatne obaveze. Znamo da je vaše vreme dragoceno i zato dolazimo na vaše radno mesto. Uštedećemo vam i energiju i vreme da ne morate da putujete do nas posle napornog radnog dana, držaćemo nastavu u vašoj „kući“ gde ste opušteniji, a termin ćemo prilagoditi vašim obavezama.

2. PROGRAMI SKROJENI PO VAŠOJ MERI
Program kursa se izrađuje prema potrebama zaposlenih u čije obrazovanje kompanija želi da uloži. Pristup je sistematski i individualan, tj. pre izrade nastavnog programa vrši se skeniranje postojećeg znanja svakog pojedinca, njegovih svakodnevnih obaveza i potreba kada je u pitanju poslovna komunikacija na engleskom jeziku. Tek tada se pristupa izradi odgovarajućeg nastavnog plana.

3. VEŽBA, VEŽBA, VEŽBA
IN HOUSE kurs, kako sam izraz kaže, podrazumeva da nastavu držimo u vašoj „kući“ i da najvažnije nastavne jedinice vežbamo sa vama na posebno osmišljenim radionicama, onoliko koliko je potrebno da vam postanu rutina.

4. EFIKASANOST I PROFITABILNOST
Pored očigledno neophodnog znanja ENGLESKOG jezika u poslovnoj komunikaciji, pravi IN HOUSE kurs pruža i visok stepen efikasnosti pri usvajanju znanja i time predstavlja odličan način investiranja u zaposlene, a kompanija koja investira u svoj kadar svesna je da na taj način najbolje napreduje i povećava svoj profit.

5. EVALUACIJA
Sastavni deo IN HOUSE kurseva je konstantna evaluacija i ocena napretka polaznika, koja dozvoljava poslodavcu uvid u uspešnost samog kursa i ostavlja mu mogućnost uvođenja kvalitativnih i kvantitativnih promena.

 IN HOUSE kurseve je moguće organizovati u standardnim, redukovanim grupama ili u vidu individualne nastave, već prema konkretnim potrebama vas i vaših kolega.

Pročitajte Zašto Obrazovni sistem EQUILIBRIO?

2
1