VELIKA-LETNJA-AKCIJA-ZA-KORPORATIVNE-KLIJENTE
Osnovni preduslov za uspešno poslovanje svakog preduzeća je dobra komunikacija, a da biste komunicirali sa svetom, poznavanje engleskog i drugih stranih jezika je imperativ u savremenom poslovnom okruženju.

Ono što želimo da ponudimo vašem preduzeću nisu obični kursevi engleskog ili nekog drugog stranog jezika. EQUILIBRIO – Obrazovni sistem u mogućnosti je da vam ponudi IN HOUSE kurseve, specijalno kreirane prema vašim potrebama. Takođe vam garantujemo visokoobrazovane, stručne i profesionalne predavače, individualni pristup svakom od polaznika i apsolutno najmodernije metode učenja usaglašene sa svim normama Saveta Evrope.

Kursevi za firme i preduzeća obuhvataju studije slučajeva iz oblasti biznisa (strategije komunikacije, veštine vođenja sastanaka, pregovaranja…), kao i konstantno uvežbavanje osnovnih jezičkih veština koje pomažu da polaznik bolje i efikasnije komunicira u profesionalnim i svakodnevnim situacijama, i obogaćuje rečnik iz različitih oblasti poslovanja. Kreiranjem situacija i uslova najbližih realnom poslovnom okruženju, vaši polaznici će na efikasniji način usvajati i primenjivati strani jezik.

IN HOUSE kurseve je moguće organizovati u standardnim, reduciranim grupama ili u vidu individualne nastave, već prema konkretnim potrebama vas i vaših kolega.

Pogledajte našu ponudu IN HOUSE kurseva:

OPŠTI KURSEVI STRANIH JEZIKA

ENGLESKI MAX 3

KONVERZACIJSKI KURSEVI

OPŠTI KURS POSLOVNOG ENGLESKOG JEZIKA

TAILOR MADE KURSEVI

READY 4 ACTION – 4 ČASA ZA VAS

HOME TUITION NASTAVA

INDIVIDUALNI KURSEVI STRANIH JEZIKA

TESTIRANJE NIVOA ZNANJA JEZIKA

Pročitajte Zašto sistem EQUILIBRIO?