TAILOR-MADE-KURSEVI-sa-watermarkom
Iz ponude koju EQUILIBRIO – Obrazovni sistem ima za pravna lica, posebno izdvajamo Tailor made kurseve stranih jezika100% skrojene po meri konkretnih potreba profesije klijenta za koga se nastava organizuje. Na samom početku, vrši se detaljno skeniranje potreba radnog mesta svakog zaposlenog u vašoj firmi, sektora u kome zaposleni radi i svakodnevnih aktivnosti koje obavlja na poslu, na srpskom i na stranom jeziku, i u skladu sa tim se izrađuje posebno dizajniran nastavni plan i program.

Osim  toga, naš profesorski kadar će posebnim metodama precizno utvrditi kojim jezičkim jedinicama se treba posebno posvetiti i koje treba posebno uvežbavati. Na Tailor made tipu kursa profesori se ne ograničavaju na korišćenje jednog udžbenika, već se materijali kombinuju u zavisnosti od vaših potreba i dobijaju se na svakom času.

Napredovanje polaznika na ovoj vrsti kursa je zagarantovano u vrlo kratkom roku, jer se pažnja posvećuje onim jezičkim jedinicama koje stvaraju najveću prepreku u komunikaciji na stranom jeziku.

Tailor made kurseve stranih jezika organizujemo za kompanije iz najrazličitijih sektora poslovanja i moguće ih je prilagoditi svakoj oblasti poslovanja (bankarstvo i finansije, mediji i izdavaštvo, državne i gradske institucije, marketing, turizam i hotelijerstvo, farmaceutika, IT, tekstilna i modna industrija, naftna i gasna industrija, duvanska industrija, industrija nameštaja i dekoracije…).

Cene za ovu vrstu Programa, kao i kompletan cenovnik,
možete pogledati klikom na cenovnik IN HOUSE kurseva.

Ako niste sigurni da li je ovo adekvatan Program/ kurs za Vas,
možete nam postaviti  ONLINE PITANJE.

Ukoliko ste zainteresovani za opšte kurseve stranih jezika za firme i preduzeća,
možete nas kontaktirati i putem on-line formulara. Kliknite OVDE