Srpski za strance(klasična ili online nastava)

Srpski za strance

Serbian flag isolated on white

Programi napravljeni po potrebama vaše firme!

Kurs SRPSKI ZA STRANCE namenjen je stranim državljanima zaposlenim u vašoj firmi ili članovima njihove porodice i može se organizovati u vašim poslovnim prostorijama, u komforu doma ili u prostorijama EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema.

Glavni cilj kursa je da se polaznicima pruži prilika da savladaju i aktivno koriste srpski jezik, kako u svakodnevnim, tako i u poslovnim situacijama.

Nastava se u većini slučajeva odvija na engleskom jeziku, a po želji može da se odvija i na nekom od jezika koje EQUILIBRIO – Obrazovni sistem ima u svojoj ponudi. Dakle, nastavni jezik (jezik na kome polaznik dobija objašnjenja od profesora) može biti: nemački, italijanski, španski, grčki, ruski, norveški ili francuski.

Omogućite razvoj karijere vaših zaposlenih,
kao i povećanje produktivnosti vaše firme!

Sadržaj kursa

Kurs SRPSKI ZA STRANCE je osmišljen tako da polaznici aktivno učestvuju u procesu usvajanja jezičkih struktura i vokabulara neophodnih za poboljšanje svojih jezičkih veština. Aktivnosti na času su pravilno izbalansirane kako bi jednako podsticale čitanje, slušanje, pisanje i govor. Pored osnovnog udžbenika, Program takođe predviđa i korišćenje raznih dodatnih materijala u vidu hendauta, fleš kartica, zvučnih zapisa i video klipova, kako bi se obezbedilo dodatno podsticanje i što brže napredovanje polaznika u procesu usvajanja srpskog jezika.

Predavači

Predavači EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema su visoko kvalifikovani, kompetentni profesori jezika sa velikim iskustvom u nastavi. Kako bi se obezbedilo što kvalitetnije održavanje nastave u skladu sa standardima Obrazovnog sistema Equilibrio, stručni supervizori i direktor za nastavu obavljaju stalni monitoring i imaju direktan uvid u tok kursa i napredak polaznika.

Nastavu na kursu SRPSKI ZA STRANCE izvodimo kao:

• IN HOUSE nastavu – nastava u prostorijama vaše firme
• HOME TUITION nastavu – nastava u vašem domu
• JEDAN NA JEDAN nastavu– nastava u prostorijama EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema

U kriznim vremenima, kao što je ovo, jedina sigurna investicija je znanje!

Pravo je vreme da svojim zaposlenima osigurate bolju budućnost.

NASTAVNI FOND:

40
školskih časova
 

PREPORUČENO TRAJANJE:

10
nedelja
 
  
CENA:

119€
već od

  

  Kontaktirajte nas!

  Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

  *Klikom na dugme POŠALJI, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

  Ili nas pozovite:

  Vida Dikić
  direktorka za nastavu