Case Study

TESTIRANJE nivoa znanja jezika

Hand Filling out Questionary Form

Programi napravljeni po potrebama vaše firme!

Usled sve veće potrebe korporativnih klijenata za jasnim uvidom u stepen razvoja jezičkih kompetencija svojih zaposlenih i njihovoj spremnosti da odgovore na svakodnevne profesionalne izazove na ciljnom jeziku, EQUILIBRIO – Obrazovni sistem uvrstio je u svoju bogatu ponudu i mogućnost TESTIRANJA nivoa znanja, bez obaveze pohađanja kurseva jezika.

Uložite u znanje vaših zaposlenih i povećajte produktivnost!

Osim testiranja nivoa znanja zaposlenih u cilju planiranja daljeg razvoja zaposlenih i ulaganja u njihova znanja i veštine, ovaj vid testiranja znanja stranog jezika idealan je za proces preselekcije i selekcije kandidata prilikom zapošljavanja, kao i za definisanje neophodnog znanja jezika koju određena pozicija u firmi zahteva. Za ovu vrstu usluge, EQUILIBRIO – Obrazovni sistem nastupa pružajući outsourcing usluge, o kojima se dodatno možete informisati obraćanjem Sektoru za korporativne klijente klikom ovde.

Usluga testiranja nivoa znanja obuhvata:
✔ pismeno testiranje – detaljno skeniranje predznanja i precizno određivanje nivoa znanja na kome se nalaze veština razumevanja pročitanog teksta, veština razumevanja odslušanog teksta, veština pismenog izražavanja, kao i nivo poznavanja gramtike i vokabulara
✔ usmeno testiranje – tačno određivanje nivoa znanja na kome se nalazi veština usmenog izražavanja i sporazumevanja
✔ intervju sa stručnim savetnikom – pouzdano utvrđivanje jezičkih potreba kandidata na osnovu prethodnog jezičkog iskustva i analize potreba radnog mesta
✔ pismenu preporuku o daljem usavršavanju – predlog kursa koji najviše odgovara potrebama kandidata, a koji će ga na najbolji i najbrži način odvesti do ličnih i profesionalnih uspeha i ostvarenja željenih ciljeva.

Svi testovi EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema usklađeni su sa standardima Saveta Evrope, i precizno određuju nivo znanja kandidata prema Zajedničkom evropskom okviru Saveta Evrope, odnosno, CEFR* skali, od A1 do C2 nivoa (*Common European Framework of Reference, Strasbourg, 2001).

Budite i Vi jedan od mnogih klijenata sa naše referentne liste koji su nam poklonili svoje poverenje i na pravi način uložili u svoje znanje.

Razmišljate gde da investirate? Investirajte u znanje! Primenjivo znanje.

OBIM KURSA:

-
školskih časova
 

PREPORUČENO TRAJANJE:

-
nedelja
 
  
AKCIJSKA CENA - ZIMA 2024:

40€
već od

  

  Kontaktirajte nas!

  Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

  *Klikom na dugme POŠALJI, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

  Ili nas pozovite:

  Vida Dikić
  direktorka za nastavu

  Pogledajte kurseve iz naše ponude kurseva za firme i preduzeća!