Premium kurs stranog jezika(online ili klasična nastava)

PREMIUM kurs stranog jezika

opsti kursevi stranih jezika

Programi napravljeni po potrebama vaše firme!

Komunikacija na stranom jeziku jedan je od najbitnijih stubova svakog poslovnog sistema. Kako bi se vaše jezičke kompetencije usavršile, nudimo vam PREMIUM kurseve stranih jezika (engleski, nemački, italijanski, španski, francuski ili ruski), kao i srpski jezik za strance, gde ćete uz pomoć našeg visoko profesionalnog i stručnog profesorskog kadra steći novo i obnoviti prethodno znanje stranog jezika uz najsavremenije metode učenja.

PREMIUM kursevi jezika baziraju se na primeni jezika u svakodnevnim situacijama, uz gramatičke i leksičke nastavne jedinice koje su primerene vašem nivou znanja. Interakcija na času će simulirati svakodnevne situacije, pri čemu će se raditi na usavršavanju sve četiri jezičke veštine (pisanje, čitanje, slušanje i usmeno izražavanje).

Primenjujemo skalu Saveta Evrope od A1 do C2, koja strukturalno kompletan korpus nastavnih jedinica raspoređuje na optimalan i adekvatno vremenski uslovljen okvir za usvajanje od strane polaznika.

Naučite da koristite strani jezik na sastancima, prezentacijama,
pisanoj komunikaciji i ostalim poslovnim situacijama!

Ipak, bitno je istaći da se i na PREMIUM kursevima jezika potrebe samih polaznika apsolutno uvažavaju, budući da je nastavni plan moguće usmeriti u onom pravcu koji im je potreban.

U samom nastavnom procesu koriste se udžbenici renomiranih svetskih izdavača, koji su neizostavna podrška procesu uspešnog usvajanja stranog jezika.

Kako bi se obezbedilo što kvalitetnije održavanje nastave u skladu sa standardima EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema, stručni supervizori i direktor za nastavu obavljaju stalni monitoring i imaju direktan uvid u tok kursa i napredak polaznika.

DEO NAŠE REFERENTNE LISTE:

Referentna lista EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema
Referentna lista EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema

Pogledajte našu kompletnu REFERENTNU LISTU klikom na NAŠI KLIJENTI

EQUILIBRIO METOD: BRZO, URAVNOTEŽENO, TRAJNO! GRUPNA NASTAVA PO MERI SVAKOG POJEDINCA!

Povećajte efikasnost i profitabilnost!

Iskoristite sve prednosti rada u grupi, uz individualni pristup u nastavi, usklađen sa Vašim potrebama:

 • kroz razgovor i diskutovanje sa ostalim polaznicima, sve teme na času će postati realnije, bliže i stavljene u kontekst
 • slušaćete druge polaznike, uočavati njihove greške i ispravljati iste u svom izlaganju, a one korisne izraze i nove konstrukcije koje čujete ćete i sami primenjivati odmah
 • učestvovaćete u igricama, kvizovima i takmičenjima, kroz koje ćete vežbati i koristiti sve one reči, izraze i gramatička pravila koja učite tokom nastave
 • radićete u grupi, ali ćete imati mentorsku nastavu kroz pažljivo praćenje profesora koji vam prilagođava aktivnosti i prati rad svakog pojedinca u grupi

Budite i Vi jedan od mnogih klijenata sa naše referentne liste koji su nam poklonili svoje poverenje i na pravi način uložili u svoje znanje.

Razmišljate gde da investirate? Investirajte u znanje! Primenjivo znanje.

OBIM KURSA:

1
podnivo/nivo
 

PREPORUČENO TRAJANJE:
oko
12
nedelja
 
  
AKCIJSKA CENA - ZIMA 2024:

199€
već od

  

  Kontaktirajte nas!

  Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

  *Klikom na dugme POŠALJI, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

  Ili nas pozovite:

  Vida Dikić
  direktorka za nastavu

  Pogledajte i ostale kurseve iz naše ponude kurseva za firme i preduzeća!