Konverzacijski kurs (online ili klasična nastava)

KONVERZACIJSKI kurs

konverzacija

Programi napravljeni po potrebama vaše firme!

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem svim pravnim licima u mogućnosti je da ponudi i KONVERZACIJSKE kurseve stranih jezika koji imaju za cilj da uvežbavaju isključivo govornu veštinu polaznika. Drugim rečima, da se tokom izvođenja nastave, polaznici, pre svega, usmeno izražavaju na stranom jeziku, i to uspešno, samouvereno i bez straha od greške.

Akcenat je, samim tim, isključivo na konverzaciji, uz neophodan osvrt na bitne gramatičke jedinice, kako bi izražavanje bilo pravilno. Teme koje se obrađuju na KONVERZACIJSKIM kursevima stranih jezika su potpuno aktuelne i mogu se prilagoditi interesovanjima polaznika.

Naučite da koristite strani jezik na sastancima, prezentacijama,
pisanoj komunikaciji i ostalim poslovnim situacijama!

Ponekad, uprkos dobrom poznavanju i gramatike i leksike nekog jezika, nedostaje adekvatna prilika da primenimo to znanje u svakodnevnoj konverzaciji. Sada imate priliku da vežbate sa našim profesionalno obučenim profesorskim kadrom koji će se pobrinuti da usvojite pravilan izgovor, srušite jezičke barijere i razvijete svoju govornu veštinu do zavidnog nivoa, kojim ćete, pre svih, vi sami biti zadovoljni.

Kako bi se obezbedilo što kvalitetnije održavanje nastave u skladu sa standardima EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema, stručni supervizori i direktor za nastavu obavljaju stalni monitoring i imaju direktan uvid u tok kursa i napredak polaznika.

DEO NAŠE REFERENTNE LISTE:

Referentna lista EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema
Referentna lista EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema

Pogledajte našu kompletnu REFERENTNU LISTU klikom na NAŠI KLIJENTI

EQUILIBRIO METOD: BRZO, URAVNOTEŽENO, TRAJNO! GRUPNA NASTAVA PO MERI SVAKOG POJEDINCA!

opsti-kursevi

Povećajte efikasnost i profitabilnost!

Iskoristite sve prednosti rada u grupi, uz individualni pristup u nastavi, usklađen sa vašim potrebama:

 • kroz razgovor i diskutovanje sa ostalim polaznicima, sve teme na času će postati realnije, bliže i stavljene u kontekst
 • slušaćete druge polaznike, uočavati njihove greške i ispravljati iste u svom izlaganju, a one korisne izraze i nove konstrukcije koje čujete ćete i sami primenjivati odmah
 • učestvovaćete u igricama, kvizovima i takmičenjima, kroz koje ćete vežbati i koristiti sve one reči, izraze i gramatička pravila koja učite tokom nastave
 • radićete u grupi, ali ćete imati mentorsku nastavu kroz pažljivo praćenje profesora koji Vam prilagođava aktivnosti i prati rad svakog pojedinca u grupi

Budite i Vi jedan od mnogih klijenata sa naše referentne liste koji su nam poklonili svoje poverenje i na pravi način uložili u svoje znanje.

Razmišljate gde da investirate? Investirajte u znanje! Primenjivo znanje.

OBIM KURSA:

1
podnivo/nivo
 

PREPORUČENO TRAJANJE:
oko
10
nedelja
 
  
AKCIJSKA CENA - ZIMA 2024:

199€
već od

  

  Kontaktirajte nas!

  Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

  *Klikom na dugme POŠALJI, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na ovaj kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

  Ili nas pozovite:

  Vida Dikić
  direktorka za nastavu

  Pogledajte i ostale kurseve iz naše ponude kurseva za firme i preduzeća!