KURSEVI ZA KOMPANIJE - INFO O NASTAVI

Info o nastavi

in-house-nastava

Kursevi za kompanije predstavljaju specijalizovane kurseve stranih jezika za firme i preduzeća!

Više od 20 godina izvodimo visokokvalitetnu nastavu u firmama, preduzećima, kompanijama, korporacijama najrazličitijih delatnosti, ambasadama i njihovim predstavništvima, bankama, osiguravajućim kućama, državnim institucijama itd.

Pored KLASIČNE IN HOUSE NASTAVE (nastave koja se održava u prostorijama klijenta), u mogućnosti smo da vam ponudimo i sve traženiju ONLINE NASTAVU.

Budući da se održava uživo, ONLINE nastava pruža doživljaj prave učionice jer je identična nastavi u klasičnoj učionici, samo što se polaznici fizički nalaze u svojoj kancelariji ili nekom drugom mestu.

Pomažemo vam da povećate efikasnost i profitabilnost svojih zaposlenih!

Metod po kome je EQUILBRIO – Obrazovni sistem daleko poznat je brižljivo osmišljen konverzacijski metod sa primenom individualnog pristupa u radu, sa fokusom na specifične potrebe svakog polaznika.

EQUILIBRIO METOD: Brzo, uravnoteženo, trajno!

Equilibrio metod rada

Časovi jezika na kursevima za kompanije su prilika da provedete vreme sa svojim kolegama u drugačijoj atmosferi od one svakodnevne, radne. Čas stranog jezika je vreme kada možete da pokažete koliko ste kreativni i duhoviti i otkrijete sve svoje kvalitete, koje zbog ozbiljnosti posla i poslovnih situacija niste u prilici da pokažete. Dokazano je da je učenje jezika olakšano u poznatom okruženju (vaš radni prostor), sa poznatim ljudima (kolege, saradnici).

Kurseve za kompanije je moguće organizovati u standardnim ili u mini grupama, kao i u vidu individualne nastave i prema konkretnim potrebama vas i vaših kolega. Svi polaznici kurseva koji polože završni ispit dobijaju zvanični sertifikat EQUILIBRIO Obrazovnog Sistema.

Kursevi za kompanije

Programi napravljeni po potrebama vaše firme!

EQUILIBRIO Obrazovni sistem, u svojoj ponudi ima PREMIUM kurseve stranih jezika za kompanije, TAILOR MADE kurseve (kursevi „skrojeni po meri“ i prema konkretnim potrebama klijenta), zatim poslovne, konverzacijske i individualne kurseve stranih jezika.

Našu ponudu kurseva pogledajte klikom na KURSEVI U PONUDI


 

Kako izgledaju kursevi za kompanije?

MI DOLAZIMO KOD VAS – Koncept kurseva za kompanije ima za cilj da olakša usavršavanje jezika u poslovnim okvirima, tako što predavač dolazi u prostorije klijenta radi izvođenja nastave. Uštedećemo vam i energiju i vreme da ne morate da putujete do nas posle napornog radnog dana, držaćemo nastavu u vašoj „kući“ gde ste opušteniji, a termin ćemo prilagoditi vašim obavezama.

PROGRAMI SKROJENI PO VAŠOJ MERI – Program kursa se izrađuje prema potrebama zaposlenih u čije obrazovanje kompanija želi da uloži. Pristup je sistematski i individualan, tj. pre izrade nastavnog programa vrši se skeniranje postojećeg znanja svakog pojedinca, njegovih svakodnevnih obaveza i potreba kada je u pitanju poslovna komunikacija na engleskom jeziku. Tek tada se pristupa izradi odgovarajućeg nastavnog plana.

EFIKASANOST I PROFITABILNOST – Pored očigledno neophodnog znanja ENGLESKOG jezika u poslovnoj komunikaciji, pravi kurs pruža i visok stepen efikasnosti pri usvajanju znanja i time predstavlja odličan način investiranja u zaposlene, a kompanija koja investira u svoj kadar svesna je da na taj način najbolje napreduje i povećava svoj profit.

EVALUACIJA – Sastavni deo kurseva za kompanije je konstantna evaluacija i ocena napretka polaznika, koja dozvoljava poslodavcu uvid u uspešnost samog kursa i ostavlja mu mogućnost uvođenja kvalitativnih i kvantitativnih promena.

DEO NAŠE REFERENTNE LISTE:

Referentna lista EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema
Referentna lista EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema

Pogledajte našu kompletnu REFERENTNU LISTU klikom na NAŠI KLIJENTI

Koje su glavne karakteristike kurseva za kompanije?

INTERAKCIJA – Naš pristup učenju jezika je interaktivan i bazira se isključivo na stalnoj komunikaciji na stranom jeziku. Od momenta kada čas počne, svaka komunikacija je na ciljnom jeziku.

MOTIVISANI PROFESORI – Garantujemo vam stručan kadar, diplomirane filologe koji su prošli brojne obuke za izvođenje nastave u kompanijama, za poslovne ljude u njihovom okruženju. Naši profesori su poletni, vedri, posvećeni i izuzetno stručni, i potpuno su spremni da se prilagode vama i vašem okruženju.

KVALITETNI MATERIJALI – Nastavni materijal zavisi od vrste kursa koju odaberete. Ono što vam garantujemo je prilagođenost materijala vašoj profesiji, udžbenike renomiranih izdavača u oblasti učenja stranih jezika (Oxford, Cambridge, Macmillan, Longman, Edelsa, Edinumen, Klett, Hueber…), kao i dodatne interaktivne materijale koje ćete dobijati tokom kursa, a koji su neizostavna podrška procesu usvajanja jezika.

ATMOSFERA NA ČASU – Rad na času je potpuno prilagođen vama, i to ne samo kada je reč o materijalu i programu, već i kada je reč o atmosferi na časovima. Naši profesori vrlo dobro znaju kada se časovi održavaju (najčešće posle radnog vremena) i koliko ste opterećeni svojim obavezama, tako da će vam časovi biti prava oaza lepog raspoloženja i prijatne atmosfere, što doprinosi stvaranju idealnih uslova za usvajanje stranog jezika.

SUPERVIZIJA NASTAVE – U cilju izvođenja visokokvalitetne nastave tokom trajanja kursa, poštovanja visokih nastavnih i obrazovnih normi prilagođenih evropskim standardima, kao i stalne procene napretka polaznika radi ispunjenja očekivanih ciljeva, svi polaznici EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema biće konstantno evaluirani od strane stručnih supervizora za kvalitet nastavnog procesa.

PRILAGODLJIVOST – Časove kurseva za kompanije je moguće organizovati pre, posle ili u toku radnog vremena, u grupi ili individualno, sve u zavisnosti od potreba klijenata.

Razmišljate gde da investirate? Investirajte u znanje! Primenjivo znanje.

Pogledajte našu ponudu Kurseva za firme i preduzeća


 

OD 2000. OTVARAMO VRATA SVETA …